Lid worden?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan ontvangt u een digitaal formulier. De eerste twee lessen kan proef gedraaid worden. 

Opbouw contributie

Per 1 april 2024 gaan onderstaande bedragen en afspraken afgesproken. 

Groep

Aantal uur/week

Contributie 23/24

Per maand

Kleuters

x

x

Recreatie meisjes

1 uur

€ 16,00

Selectie

1 uur

€ 16,00

Voor elk extra uur training

 

€ 12,00

Volleybal

1,5 uur € 21,00
   

 

De contributie wordt per kwartaal geïnd, halverwege het kwartaal.

De contributie is exclusief bondscontributie KNGU. Per kwartaal is de bondscontributie € 6,90. 

Privacy

MGVV maakt regelmatig foto’s bij wedstrijden en gymnastiekuitvoeringen. Wij plaatsen deze op eigen facebookpagina, met vermelding van de voornaam. Soms wordt een foto gebruikt voor krant, sportblad of website. Op de website vermelden we geen namen.

In de krant of in het Marrumer sportblad wordt bijvoorbeeld een teamfoto gepubliceerd of wanneer er prijzen gewonnen zijn. Dan wordt wel de naam (voornaam en achternaam) vermeld. Bij de aanmelding als  (nieuw) lid vragen we u aan te geven of en waarvoor MGVV beeldmateriaal van u of uw zoon/dochter mag gebruiken.

Wij gaan zo zorgvuldig mogelijk met uw privacy en persoonsgegevens om. Hebt u er vragen of zorgen over, neemt u dan contact op met het bestuur.

Opzegging 

Voor opzeggen mailt u minimaal 1 kalendermaand voor de nieuwe betalingstermijn (Dus: voor 1 maart, 1 juni, 1 september of 1 december), naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er vindt geen terugbetaling plaats.