MGVV wil graag alle kinderen uit het dorp laten sporten, daarom doen we mee aan Rabobank Club Support.

Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 27 september stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Stem mee voor de MGVV.

Ben je zelf lid van de Rabobank of een familielid of vriend, vraag of ze op de MGVV stemmen! www.rabo-clubsupport.nl

Samen vieren we de winst!

Met Rabo ClubSupport investeren we als coöperatieve bank een deel van onze winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Drachten Noordoost Friesland stelt dit jaar € 150.000,- beschikbaar.

Hallo allen,                                                                                                                                                         

Op 14 september a.s. begint de jaarlijkse Grote Clubactie weer. Ook dit jaar gaan wij samen met onze leden proberen om zo veel mogelijk loten te verkopen. Vorig jaar hebben we na een hele goede verkoop van de loten een nieuwe tumblingbaan kunnen aanschaffen. Deze wordt door de gymleden met veel plezier gebruikt. Ons doel dit jaar is een extra aanvulling op de tumblingbaan. We willen met de opbrengst een opblaas kast en een opblaas schuinvlak kopen. Met deze attributen kunnen de leden het maximale uit hun oefeningen halen. Helpen jullie onze leden om hun doel te behalen?

Met vriendelijke groet,

Mgvv (Marrumer gymnastyk en volleybalvereniging)

De nieuwe website van de Marrumer Gymnastiek en Volleybal Vereniging (MGVV) is vandaag online gegaan. Op de site vind je alles over de activiteiten van onze vereniging. Ook vind je hier het lesrooster en de jaaragenda. Kijk gerust eens rond!

De website is gemaakt door Yellow Internetdiensten (oud-Marrumer Gerrit Elzenga).

Yellow Logo